Wie ben ik?

Ik ben Jeannette Kruger, getrouwd met Gerrit en we hebben samen 5 volwassen kinderen.

Ik ben kleuterjuf van beroep en in mijn vrije tijd houd ik me graag creatief bezig.

Drie jaar geleden besloot ik Harp te gaan leren spelen. Ik kon geen noot lezen maar wilde graag een nieuwe hobby, iets dat totaal buiten mijn comfort zone lag. Goed voor het brein!
Wat is het moeilijk muziek maken, maar ik beleef er veel plezier aan. Heerlijk om de momenten die ik achter de harp zit echt als “mijn moment” te ervaren. Alle dingen van die dag schud ik van mij af.

In het afgelopen jaar ben ik ziek geweest. Ik heb ruim zes maanden niet kunnen werken. En in die maanden ben ik door heel veel diepe dalen gegaan. Het proces van acceptatie, zelfreflectie en verwerking van oud zeer zijn allemaal voorbijgekomen. Tot ik genoeg kracht had om zelf weer de regie te nemen. Dus nu gewoon weer full time voor de klas.

En…….. daarnaast,
Geef ik workshops Kintsugi. Weet je niet wat dit is, volg mij dan via instagram of via deze website. Daar leg ik uit wat Kintsugi is en hoe je je kan inschrijven voor deze workshop. Ik hoop op gezellige workshopmomenten.

Groet Jeannette