Reviews

Deze Kintsugi workshop is behalve een erg leuke ervaring ook een goede oefening in mindfulness. Wil je het goed doen, dan moet je echt even de tijd nemen. Een mooi moment dus om even te onthaasten en creatief bezig te zijn. Jeannette is een erg vriendelijke vrouw die het goed uitlegt en helpt waar nodig. Met haar rust creëert ze een prettige, ontspannen sfeer om lekker aan de slag te gaan. Ik ben erg blij met het resultaat.

Aan het eind van de workshop kregen we ook nog een prachtig tasje mee naar huis met alle materialen om thuis zelf aan de slag te gaan. Ik zou iedereen deze geweldige workshop aanbevelen.

Kim

Ik wil je nog even bedanken voor een hele fijne en leuke middag. Het was voor mij een middag waar ik echt even in het hier en nu was. Ik heb een hoop geleerd en ga binnenkort zelf nog een keer oefenen en aan de slag. Ik wens jou alle succes met het verder opzetten van je mooie bedrijf.

Hartelijke groet,
Mieneke

Mieneke

Wat hebben wij een ontzettend leuke middag gehad! We wisten van tevoren niet helemaal wat we van de kintsugi workshop moesten verwachten en of wij dit wel konden. Wat ons vooraf zo aansprak was dat je iets wat kapot is niet weggooit maar repareert en er dan misschien nog wel meer van houdt dan voorheen. Echt alles overtrof onze verwachtingen: jij bent een hele lieve en leuke workshopleider, de uitleg over de voorgeschiedenis en het repareer proces, de gezelligheid in de groep terwijl iedereen nieuw voor je is. We raden deze workshop aan iedereen aan, je krijgt van ons een dikke tien!

Groet en tot ziens, Lenske en Diane

Lenske en Diane

Ik heb onlangs deelgenomen aan een kintsugi workshop en het was een geweldige ervaring! De begeleiding van Jeannette was uitstekend! Haar persoonlijke aandacht en deskundige aanwijzingen maakten de middag zowel boeiend als toegankelijk.

Het enthousiasme van Jeannette werkt aanstekelijk en de kleinschaligheid van de workshop maakt het erg plezierig. Na afloop kregen we onze creatie mee, maar ook nog een set om kintsugi zelf nogmaals eens te proberen. Erg leuk!

Ik raad deze workshop ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een zinvolle verrijkende ervaring. Een perfecte combinatie van leren, creativiteit en dat tijdens een leuke middag!

Anne

Mijn Moment Dordrecht "Compliment"
Lieve Jeannette! Wat een mooie website, een mooi idee en een openhartig verhaal! Heel veel succes!

Liefs Nienke

Nienke

Vandaag de workshop kintsugi gevolgd bij Jeannette. Het was een heerlijke middag. Het was heel gezellig en Jeannette is een hele fijne en lieve lerares die met alle geduld ons heeft geholpen een prachtig kunstwerk te maken.

Marian, Roos, Dominique, Ester en Dorien

Vandaag een heel leuke workshop gevolgd bij Jeanette. Ik ben erg blij met het resultaat . Wat ook fijn was waren de gesprekken met Jeanette en de andere deelneemsters . Al met al een mooie ervaring.

Gisella

Ik heb laatst een workshop gedaan bij @mijnmoment.dordrecht van Jeannette, een fijne, rustige vrouw die oprecht interresse in je toont wat je ook doet en wie je ook bent.

Willemijn