Reviews

Deze Kintsugi workshop is behalve een erg leuke ervaring ook een goede oefening in mindfulness. Wil je het goed doen, dan moet je echt even de tijd nemen. Een mooi moment dus om even te onthaasten en creatief bezig te zijn. Jeannette is een erg vriendelijke vrouw die het goed uitlegt en helpt waar nodig. Met haar rust creƫert ze een prettige, ontspannen sfeer om lekker aan de slag te gaan. Ik ben erg blij met het resultaat.

Aan het eind van de workshop kregen we ook nog een prachtig tasje mee naar huis met alle materialen om thuis zelf aan de slag te gaan. Ik zou iedereen deze geweldige workshop aanbevelen.

Kim

Gast

Ik heb onlangs deelgenomen aan een kintsugi workshop en het was een geweldige ervaring! De begeleiding van Jeannette was uitstekend! Haar persoonlijke aandacht en deskundige aanwijzingen maakten de middag zowel boeiend als toegankelijk.

Het enthousiasme van Jeannette werkt aanstekelijk en de kleinschaligheid van de workshop maakt het erg plezierig. Na afloop kregen we onze creatie mee, maar ook nog een set om kintsugi zelf nogmaals eens te proberen. Erg leuk!

Ik raad deze workshop ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een zinvolle verrijkende ervaring. Een perfecte combinatie van leren, creativiteit en dat tijdens een leuke middag!

Anne

Gast